Over ons

Hameeteman wonen heeft een prachtige showroom gerealiseerd van 2.350 m2 in het centrum van Ouddorp aan Zee. Gewoon op Goeree-Overflakkee bij jou in de buurt!

Wij bieden mooie programma’s voor wonen en slapen. In ons uitgebreide assortiment vind je alles wat nodig je nodig hebt om jouw huis te veranderen in jouw thuis.

Eigen ideeën, eigen kleuren, zo te combineren zodat dat jij je er volkomen in thuis voelt. Ze zeggen weleens: “het is de afspiegeling van de ziel”. Emotie, uitgedrukt in een sfeer die eigen is, waarin je zichzelf herkent.

Een huis inrichten doe je niet zomaar even. Zowel vloerbedekking, gordijnen, verlichting als meubilair moeten op elkaar afgestemd worden en bij jouw persoonlijke wensen en voorkeur passen.

Wonen is een kwestie van emotie. Wonen is een gevoel van thuis zijn, je behaaglijk voelen en helemaal jezelf kunt zijn.

Wij vinden een goed en eerlijk advies van groot belang. Voor jou, maar zeker ook voor onszelf. Een tevreden klant is natuurlijk de beste reclame die je als bedrijf kan krijgen. Deskundig advies en een prettige begeleiding zijn in zo’n geval van grote waarde. Jouw woonwensen worden vertaald naar een passend advies waarbij wij jou adviseren over materiaalkeuze, prijzen, garantie en service.